Istoria companiei

SRL «OFOS GRUP»

SRL „OFOS GRUP“ a fost înregistrat 31 decembrie 2013 .. Ideea de a crea compania sa născut la mijlocul anului 2013, după întoarcerea unuia dintre fondatori – Oleg Filipashko (O.F.) din Europa, după mulți ani de lucru departe de casă. Timp de 14 ani petrecut în Irlanda, el a încorporat cultura și dragostea europeană pentru patria sa. Și apoi sa născut visul de a-ți crea propria afacere cu valori europene în țara ta natală. Familiar cu Sinitsky Oleg (O.S.) – al doilea fondator, în spatele căruia peste 15 ani de experiență în producția de mobilier sa născut o nouă companie pe piața moldovenească – „O.F.O.S GRUP SRL”.

Datorită susținerii programului european „Pare 1 + 1”, tânăra companie a reușit să intre pe piață în mod adecvat. În ciuda vârstei noastre de vârstă fragedă, concurăm în mod activ cu liderii afacerilor cu mobilă din Moldova. Timp de 5 ani, am realizat mai multe proiecte majore, inclusiv: conversia unei rețele de benzinării mobila Lukoil-Moldova, fabricarea de recepție de piatra artificiala pentru centrul Keramin comercial, complet echipate cu mobilier – un nou centru comercial PEREFLEX, mobilier cafenea la aeroportul din Chișinău, mobilier de afaceri ORHEI LAND, centrul comercial ATRIUM, mobilierul de birouri MAIB Lising și multe altele. Compania noastră produce și mobilier pentru lanțul de magazine BROW BAR, atât în ​​Chișinău, cât și în România.

Participând la expozițiile de mobilier din Republica Moldova, compania a câștigat în mod repetat premiul pentru public, datorită căruia sa stabilit ferm pe piața moldovenească.