team-1-268x268

SRL "OFOS GRUP" a fost înregistrat în treizeci și unu decembrie 2013. Ideea de a crea compania a fost născut în mijlocul anului 2013, după întoarcerea a unui dintre fondatorii săi - Oleg Filipashko (O.F.) din Europa, după mulți ani de lucru departe de casa. În cei 14 ani petrecuți în Irlanda, el a întruchipat cultura europeană și dragostea pentru patria sa. Și atunci s-a născut visul pentru a construi afacerea sa cu valori europene pe teritoril Republica Moldova. Imprietenîndu-se cu Sinitskii Oleg (O.S.) - al doilea fondator, care are după umerii săi peste 15 ani de experiență în producerea mobilei, așa a apărur o nouă companie pa piața Moldovei- "OFOS GRUP SRL".
Cu ajutirul Programului european "PARE 1 + 1" tânăra companie a fost capabilă de a intra pe piață cu demnitate. În pofida vârstei tinere,facem fața concurenței liderilor în producerea mobilei din Republica Moldova. Timp de 2 ani am implementat o varietate de proiecte culturale, inclusiv: remobilarea mobilierului rețelelor Lukoil-Moldova, fabricarea recepțiilor din piatră artificială pentru un nou centru comercial Keramin, mobilier de birou pentru MAIB și multe altele.
Participarea la expozițiile de mobilă din Republica Moldova a adus de mai multe ori Premiul simpatia publicului, datorită acestui fapt s-a integrat pe piața din Republica Moldova.

Istoricul companiei,